Mijn bijdrage in deze corona tijden

Hi allemaal, 

Ja ja ook ik heb er aan moeten geloven....offline marketing is erg lastig op het moment in verband met het corona virus en het vooral "thuis blijven protocol". Nu hoop ik via Facebook mijn bedrijf te promoten en via dit onderstaande verhaal mensen te enthousiasmeren waarvoor ik sta en wellicht is samen een gesprek te kunnen hebben over wat we voor elkaar kunnen betekenen in deze corona tijden.

Zoals velen van jullie weten is mijn grootste passie “het zorgen voor de mens” en dan met name het overtreffen van verwachtingen en een WOW-moment creëren. Plezier, verbazing of een simpele glimlach op iemands gezicht is waar ik voor werk in de horeca (het annders dan anders willen zijn en uitstralen). 

Nu heb ik 1,5 jaar geleden volledig het roer omgegooid: Ik ben van een vaste fulltime baan als Banqueting supervisor bij Sheraton Amsterdam Airport naar een parttime baan bij een openingshotel bij Van der Valk Amsterdam-Amstel gegaan. Daarnaast ben ik een fulltime opleiding gaan volgen genaamd “Associate Degree Ondernemen” op het Windesheim Almere, om alle kneepjes van het ondernemen theoretisch onder de knie te krijgen. In de afgelopen maanden de theorie aan het toepassen in de praktijk en wat is mijn conclusie tot nu toe: “Wat is ondernemen hard werken”! Maar wat doe ik dat graag om bij mijn uiteindelijke doel te komen!

Wat is mijn allergrootste droom? Mijn grootste droom is een restaurant openen op het strand bij de zee en welke zee maakt niet echt uit als het maar ergens in Nederland is. Ik hou van de natuur en ik hou van de mensen die daar komen om te relaxen en te genieten van elkaar en de hele ambiance rondom het eten en drinken. Om tot dat doel te komen ben ik pas geleden mijn eigen adviesbureau begonnen in de horeca om horecabedrijven te helpen om hun serviceniveau NOG beter te maken door advies op maat. 

Wat doet Annders Hospitality Services anders: Op maat advies geven door on the job mee te werken en bedrijfsprocessen te analyseren en te verbeteren door middel van de LEAN Methode. De diensten die ik aanbiedt zijn APK gastvrijheidstrainingen en/of LEAN verbeterprocessen op maat en wil hiermee de (veelbesproken hoge) personeelsverloop verminderen, omzet doen stijgen en de uiteindelijke klanttevredenheid verhogen. Wie wil dat nou niet? 

Wat ik wil creëren? Een unieke herinnering voor klanten die met mij een project zijn aangegaan en met een fijn gevoel het project afronden samen en vervolgens zelf voortzetten door middel van een verbetercoach (die ik voor ze kan opleiden). Zo hoop ik dat gasten zich Annders Hospitality Services herinneren bij de eerst volgende keer dat ze een professional nodig hebben.

Waar ben ik nu zo nieuwsgierig naar? Ik ben benieuwd naar hoe ik u kan helpen met uw horecabedrijf in deze moeilijke tijden nu alles stil ligt door het corona virus. Waar bent u naar op zoek en op welke manier? Lijkt mij erg leuk om hier is over te praten en kijken of ik u kan helpen, horecabedrijven moeten elkaar steunen en ik wil graag mijn steentje bijdragen! Ik sta open voor leuke energierijke gesprekken! U ook? Laat het vooral weten. Laten we annders is online videobellen, de mogelijkheden zijn er. Fijne woensdag gewenst allen!